El Cuiner

En Juli Alcoriza ja fa anys que treballa entre fogons, té 28 anys. És un gran amant i apassionat de la cuina, va estudiar a l’Escola d’Hosteleria Mey Hofmann on va adquirir els seus coneixements i aprenentatges de la cuina professional, però el vertader amor per cuinar li ve de la propia família. Tots els diumenges de la seva vida se’ls passava a cals avis. No hi ha dia que no recordi, entrar a la casa de Sant Hipòlit a Sant Andreu de Palomar ensumant el sufregit de la paella de l’abuelo, el brou, el suquet de rap, les croquetes d’ou de l’abuela , les faves amb pernil, el xai al forn, els calamars farcits, els canelons al forn gratinats, la carn cuinada a a la cuina econòmica i també l’ànec a la taronja de la seva iaia de Bigues i Riells. Ha treballat al Restaurant El Suquet de l’Almirall a mans d’en Quim Marquès de qui ha après els coneixements del negoci de la restauració. “em llevo amb la il·lusió de cuinar pels altres, encendre focs i començar a olorar a fresc i a tradició”